This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

mioadmin

/mioadmin

About mioadmin

This author has not yet filled in any details.
So far mioadmin has created 1939 blog entries.

КОМИСИЈАТА И ДЗЛП РЕАЛИЗИРАА УШТЕ ЕДНА ЗАЕДНИЧКА РЕГИОНАЛНА РАБОТИЛНИЦА

28.04.2017|

  Во рамки на планираните заеднички активности предвидени во Проектот “Поддршка на пристапот до правото на заштита на личните податоци“, што се финансира од ИПА ТАИБ 2012 програмата, на 27 април 2017 година, во просториите на Дирекцијата за заштита на личните податоци се одржа регионална работилница на тема ,,Промоција на двете права –Правото на слободен пристап до информации од јавен карактер и правото на заштита на личните подадоци“. […]

Бр.169- Седница на Комисијата за слободен пристап до информации

19.04.2017|

ДОНЕСЕНИ 3 РЕШЕНИЈА И 2 ЗАКЛУЧОКАКомисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер на 169-та седница, одржана на 19 април 2017 година, донесе 3 решенија и 2 заклучока. […]

БР.168- СЕДНИЦА НА КОМИСИЈАТА ЗА СЛОБОДЕН ПРИСТАП ДО ИНФОРМАЦИИ

11.04.2017|

ДОНЕСЕНИ 5 РЕШЕНИЈА И 36 ЗАКЛУЧОЦИКомисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер на 168-та седница, одржана на 11 април 2017 година, донесе 5 решенија и 36 заклучоци. […]

Бр.167- Седница на Комисијата за слободен пристап до информации

04.04.2017|

ДОНЕСЕНИ 3 РЕШЕНИЈА И 10 ЗАКЛУЧОЦИ Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер, на 167-та седница одржана на 04 април 2017 година донесе 3 решенија и 10 заклучоци. ************Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер постапувајќи по Жалбата изјавена од Д.Ј. од Скопје, поднесена [...]

Бр.166- Седница на Комисијата за слободен пристап до информации

29.03.2017|

ДОНЕСЕНИ 1 РЕШЕНИЕ И 21 ЗАКЛУЧОК Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер, на 166-та седница одржана на 29 март 2017 година донесе 1 решение и 21 заклучок. ************Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер, постапувајќи по Жалбата изјавена од Хелсиншкиот комитет за човекови [...]

Бр.165- Седница на Комисијата за слободен пристап до информации

22.03.2017|

ДОНЕСЕНИ 7 РЕШЕНИЈА Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер, на 165-та седница одржана на 22 март 2017 година донесе 7 решенија. ************Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер, постапувајќи по Жалбата изјавена од Г.Л., новинар од Кочани, поднесена против Министерството за здравство, по [...]

Бр.164- Седница на Комисијата за слободен пристап до информации

15.03.2017|

ДОНЕСЕНИ 11 РЕШЕНИЈА И 34 ЗАКЛУЧОЦИ Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер, на 164-та седница одржана на 15 март 2017 година донесе 11 решенија и 34 заклучоци. ************Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер, постапувајќи по Жалбата изјавена од Здружението за еманципација, солидарност [...]

Бр.163- Седница на Комисијата за слободен пристап до информации

07.03.2017|

ДОНЕСЕНИ 4 РЕШЕНИЈА И 12 ЗАКЛУЧОЦИ Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер, на 163-та седница одржана на 07 март 2017 година донесе 4 решенија и 12 заклучоци. ************Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер, постапувајќи по Жалбата изјавена од Д.Ј. од Скопје, поднесена [...]

Бр.162- Седница на Комисијата за слободен пристап до информации

22.02.2017|

ДОНЕСЕНИ 2 РЕШЕНИЈА И 4 ЗАКЛУЧОЦИ Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер, на 162-та седница одржана на 22 февруари 2017 година донесе 2 решенија и 4 заклучоци. ************Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер, постапувајќи по Жалбата изјавена од К.Ч. од Радовиш, поднесена [...]

Бр.161- Седница на Комисијата за слободен пристап до информации

20.02.2017|

ДОНЕСЕНИ 19 РЕШЕНИЈА И 3 ЗАКЛУЧОКА Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер, на 161-та седница одржана на 20 февруари 2017 година донесе 19 решенија и 3 заклучока. **********Комисијата за заштита на правото за слободен пристап до информациите од јавен карактер, постапувајќи по Жалбата изјавена од Ј.И. од Скопје, поднесена [...]